BIN Heide-Dennendael

Politie Bericht 11

Bericht BIN Heide Dennendael ivm Diefstallen van VASTE GPS toestellen van Woensdag 20 10 2010

In de loop van deze week werden in Wuustwezel uit twee voertuigen de vaste GPS-toestellen op vakkundige manier uitgebroken. De alarmen van de voertuigen zijn niet afgegaan. Eveneens deze week werd in Kapellen de vaste GPS uit vijf voertuigen gestolen. Vermoedelijk is hier een bende actief die heel professioneel te werk gaat!

De beste manier om uw voertuig, en alle toebehoren, te beschermen is om het bij voorkeur in de garage of achter een gesloten poort te zetten. Mensen parkeren hun voertuig gemakkelijk op de oprit of langs de rijbaan, zeker zolang er geen nachtvorst is. Het is alleszins waard om die kleine inspanning te leveren en de auto in de garage te zetten.

Als u in uw straat verdachte personen/voertuigen ziet, aarzel dan niet om de politie te bellen. Een nummerplaat noteren vergemakkelijkt bovendien ons speurwerk!

Vriendelijke groeten
Philip Coppens
Coördinator BIN Heide-Dennendael

PS. Volgende extra info kwam ons ook nog toe van een expertiseburo: het betreft hier voornamelijk de nieuwe volkswagen golf. Deze gps systemen zijn makkelijk te demonteren en bevatten alle componenten in een blok. Herstelprijs +- 2900 euro +btw. Er is al een voertuig geweest waar op 3 weken tijd 2x het gps blok werd gestolen. Dus opletten ze komen terug.