BIN Heide-Dennendael

Politie Bericht 32

BIN FLASH 05: Professionele woninginbrekers? van 2 3 2012

Beste BIN-leden,
de politie vraagt onze medewerking te willen verlenen bij het opsporen van een aantal criminelen die in de buurt actief zouden zijn. Hieronder vindt u het bericht waarvoor wij uw aandacht willen vragen.

Vriendelijke groeten
Philip Coppens
Coƶrdinator BIN Heide-Dennendael

Recentelijk is een dievenbende actief in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Daarbij worden steeds dure klasse wagens gestolen in Duitsland , regio Viersen. Deze gestolen nummerplaten hebben steeds als beginnende karakters VIE ....... (zwarte letters en cijfers met witte achtergrond)
Vb van Duitse nummerplaat:
Ze stelen altijd heel dure wagens zoals BMW 560L, Audi A4 cabrio, Lexus, ... Vaak worden deze wagens dan achtergelaten maar stelen ze een ander voertuig. Ze zijn gekend voor diefstallen in woning waarbij ook de voertuigen worden ontvreemd.

Als jullie een dure Duitse wagen zien staan met beginnende karakters VIE .... , aarzel dan niet om onmiddellijk de politie te contacteren op nummer 03620.29.29 of 101. Meestal wordt er uitgekeken naar verdachte oude voertuigen ... maar in dit geval moet men juist uitkijken naar dure wagens.