BIN Heide-Dennendael
7 mei 2014

Zes BIN’s opgestart voor zoekactie naar verdwenen meisje !

Op 5 mei omstreeks 18u15 werden drie BIN’s opgestart (Heyend en Hoek in Essen en Withoefse Heide in Kalmthout) om mee uit te kijken naar een minderjarig meisje dat was weggelopen. Dit werd als een verontrustende verdwijning aanzien. Bijkomende aanwijzingen brachten mee dat er wat later op de avond, omstreeks 20u15, nogmaals drie BIN’s (Moleneind, Nieuwmoer-city en Rijkmaker) werden opgestart met de vraag om mee uit te kijken.
Vanuit de BIN’s kwamen er een aantal meldingen wat er uiteindelijk toe leidde dat het meisje later op de avond door onze interventieploegen kon aangetroffen worden.

Twee daders van diefstal gearresteerd.

Bij een controle gisteren 6 mei in Kalmthout, Noordeind, troffen onze mensen twee Roemeense onderdanen aan. Bij verder onderzoek bleken zij in het bezit te zijn van voorwerpen die kort voordien in Kapellen waren gestolen. De twee werden gearresteerd.

De politie houdt je woning mee in het oog !

Stilaan denken we weer aan vakantie ! Tijd om onze service “woningtoezicht” opnieuw in de kijker te plaatsen. Tijdens jouw afwezigheid zal de politie op regelmatige tijdstippen jouw woning mee in het oog houden. Vergeet voor je vertrek niet om een dergelijk toezicht aan te vragen. Dit kan je doen door te surfen naar onze website www.pzgrens.be of door een bezoek te brengen aan één van onze burelen en daar een formulier af te halen of in te vullen.

Deze informatie wordt u meegedeeld door de PZ Grens

Kapellensteenweg 32, 2920 Kalmthout
Tel: 03/620.29.29
Wil je ons mailen:
info@pzgrens.be

Meer nieuws over de Lokale politiezone Grens vindt je ook op onze website: www.pzgrens.be