BIN Heide-Dennendael

Nieuwsbrief

Hier zie je de laatste 3 belangrijke onderwerpen uit de nieuwsbrief, om de volledige nieuwsbrief te downloaden, dan klikt u hier, maar u kunt het ook bij de downloads vinden. De datum, bron en auteur zal vermeld zijn.

NIEUWSBRIEF 1
Onderwerp: Techno-preventief onderzoek
Datum: Auteur: Bron: de Nieuwsbrief

Techno-preventief onderzoek

Dat een peperduur alarmsysteem of een beveiligingsagent aan je voordeur, noodzakelijk is om indringers buiten te houden, hoeven we u niet te vertellen. Soms zijn simpele aanpassingen aan de infrastructuur en uw gewoontes al een frote stap vooruit om u veiliger te voelen in uw eigen huis. Een techno-preventief onderzoek kan u helpen zoek naar de zwakke punten van de beveiliging in uw woning.

 

NIEUWSBRIEF 2
Onderwerp: Carjackers stelen auto´s na aanrijding
Datum: Auteur: Bron: de Nieuwsbrief

Carjackers stelen auto´s na aanrijding

Er is een bende actief, die auto´s steelt, nadat ze de wagen opzettelijk hebben aangereden. De carjackers gaan telkens op dezelfde manier te werk. De mededader achter het stuur rijdt zijn voorligger zachtjes aan, zodat zijn maat vervolgens met een hoge snelheid met uw wagen er vandoor kan gaan. Ook de chauffeur die de botsing veroorzaakte, vlucht dan snel weg.

De politie raadt aan om bij dat soort botsing in de wagen te blijven zitten, tot de eigenaar van de andere auto bij u komt.

 

NIEUWSBRIEF 3
Onderwerp: Diefstal uit auto´s
Datum: Auteur: Bron: de Nieuwsbrief

Diefstal uit auto´s

In onze zone maar ook in enkele aanliggende politiezone´s werden in maart verschillende diefstallen uit voertuigen gepleegd. Daarbij werd telkens een zijraam stuk geslagen. Wij adviseren u het volgende:

  • Uw voertuig op een veiliger plaats te parkeren (op de oprit of in de garage bij uw thuis of als u op bezoek bent) i.p.v. op de openbare weg.
  • Het alarm van uw wagen te activeren mits uw wagen er mee uitgerust is.
  • Geen waardevolle voorwerpen in de auto achterlaten
  • Boorddocumenten elke keer mee naar binnen mee te nemen